Računalom potpomognuto učenje : završni rad - Aras, Marko (M. Aras, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Računalom potpomognuto učenje izvedeno kroz aplikaciju „Learn Assist“ ima namijenjenu za korisnike svih dobnih skupina. Aplikaciju možemo opisati kao alat koji nam služi za organizaciju svakodnevnih zadataka. Cilj aplikacije je korisniku omogućiti dodavanje ne ograničenog broja ciljeva i za svaki od ciljeva prikazati trenutno stanje napretka kako bi znao koliki dio posla je odradio i koliko ga posla još čeka. U svrhu bolje organizacije korisnik može svaki svoj cilj podijeliti na više dijelova dodajući mu pripadajuće korake potrebne za ostvarenje cilja. Isto tako svaki korak ima pripadajuće zadatke kako bi se bolje ostvarilo praćenje napretka koraka. Pozadina svakog dobro ostvarenog koraka su kvalitetni materijali, zbog toga je korisniku omogućena pohrana materijala za svaki korak kako bi na jednom mjestu imao sve potrebno za učenje. Isto tako korisnik može dodavati vlastite bilješke na svaki od koraka kako bi imao bolji pregled svih nejasnoća i problema koje je imao vezano uz taj korak, ali isto tako i natuknica i slično.