Mobilna aplikacija za prikupljanje podataka o korisničkoj aktivnosti : završni rad - Baksa, Mirna (M. Baksa, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Razvijena je Android aplikacija za prikupljanje podataka o lokaciji, unesenom tekstu i snimljenom zvuku s mobilnog uređaja. Podaci se preko HTTP zahtjeva šalju na server te spremaju u bazu podataka. Za pregled podataka razvijena je jednostavna web aplikacija.