Upravljanje četveronožnim robotom Dynarobin po neravnom terenu : diplomski rad - Arambašić, Alexandar (A. Arambašić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je izrada upravljačkih algoritama za gibanje četveronožnog hodača Dynarobin po različitim vrstama neravnina, odnosno prepreka. Na početku je dan opis robota Dynarobin. Robot je pogonjen motorima Dynamixel, a na svakoj nozi ima senzor sile. Na tijelu robota nalazi se upravljački sustav koji se sastoji od Odroid računala ("On-board computer-OBC"), upravljačke ploče za motore („Motor controler board - MCB“) te IMU jedinicu AHRS („IMU – Inertial measurement unit“).