Vizualizacija GeoJSON geoprostornih podataka uporabom alata GeoTools : završni rad - Mikulić, Andro (A. Mikulić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Rad se bavi prikazom GeoJSON geoprostornih podataka te pobliže opisuje GeoTools Java biblioteku te rad sa njom u Eclipse okruženju.