Robusni sustav za praćenje više lica : diplomski rad - Alić, Antonio (A. Alić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Implementacija robusnog sustava za praćenje više lica, temeljenom na podudaranju s predlošcima pomoću normalizirane križne korelacije u frekvencijskoj domeni, uz memoriju organiziranu kao LIFO red kako bi se omogućilo ponovno uspostavljanje praćenja u slučaju okluzije ili ponovnog ulaska u scenu.