Provedba napada tipa KRACK u bežičnim lokalnim mrežama : završni rad - Adžaga, Robert (R. Adžaga, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisani su i objašnjeni principi rada protokola korištenih unutar bežičnih lokalnih mreža. Vremenom, implementacijom tih protokola otkrivene su brojne ranjivosti koje su omogućavale maliciozne napade na korisnike bežičnih lokalnih mreža. Poseban je naglasak na posljednjoj u nizu otkrivenih ranjivosti protokola WPA2, i KRACK napadima koji su proizašli iz nje, a koji iskorištavaju lošu implementaciju rukovanja za vrijeme autentikacije klijenta i AP-a. Provedeno je testiranje ranjivosti uređaja na različite varijacije napada. S obzirom na to da je KRACK napad metoda zaobilaženja WPA2 zaštite, prikazana je provedba različitih napada nad korisnicima koji se provode prije ili nakon KRACK napada.