Modificirana Newton-Raphson metoda za proračun tokova snaga : diplomski rad - Šašak, Ivan (I. Šašak, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U radu se obrađuje utjecaj odabira referentnog čvorišta na tokove snaga u mreži, korištenje modificiranje N-R metode radi boljeg proračuna tokova snaga.