Pronalaženje mikrotubula u trodimenzionalnim mikroskopskim slikama : završni rad - Skoko, Pero (P. Skoko, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Rad razmatra mogućnosti pronalaženja mikrotubula u trodimenzionalnim mikroskopskim slikama stanice. U okviru rada izrađuje se alat za vizualizaciju postojećih označenih slika i označavanje novih. Razvijaju se metode za detekciju mikrotubula u trodimezionalnim slikama. Razvijene metode se ocjenjuju.