Sustav za rezervaciju sportskih terena : završni rad - Singer, Otto (O. Singer, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Tema završnog rada je izgradnja web aplikacije, sustava za rezervaciju sportskih terena. Sustav utjelovljuje brojne web stranice vezane za opće informacije sportskog centra, uz to implementira nekoliko različitih usluga. Primarna usluga je rezervacija na interaktivnom kalendaru, uz to postoje opcije za slanje poruka i objavljivanja obavijesti. Korisnici sustava svrstavaju se u tri skupine, a svaka skupina ima vlastiti skup akcija koje može izvršavati. Neregistrirani korisnici, ili obični posjetitelji imaju mogućnost pregledavanja sadržaja. Registrirani korisnici povrh spomenutih mogućnosti neregistriranih korisnika, imaju mogućnost rezervacije sportskih terena i praćenja vlastitih rezervacija. Administrator sustava ima prava na pretraživanje svih korisnika, dodavanje obavijesti i manipuliranje porukama.