Sustav za prikaz senzorskih podataka : završni rad - Marić, Maja (M. Marić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U današnjem Internetu raste broj jednostavnih uređaja poput senzorskih čvorova koji odašilju različite podatke prikupljene sa senzora. Da bi se od tih podataka dobile konkretne informacije, potrebno ih je pohraniti i pregledno prikazati korisnicima. Podaci se mogu pregledavati na različitim uređajima, televizorima, stolnim i prijenosnim računalima ili pokretnim uređajima poput tableta i pametnih telefona.