Popunjavanje rupa sastavljenih genoma pomoću dugačkih očitanja : diplomski rad - Krpelnik, Ivan (I. Krpelnik, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu implementiran je alat za produljivanje i povezivanje sastavljenih slijedova u programskom jeziku C++. Alat je nazvan Ezra i potencijalno bi se mogao koristiti za produljivanje i povezivanje u alatu za de novo sastavljanje Rala. Metode produljivanja i povezivanja bi se trebale izvršavati iterativno, ponavljajući proces sve dok ima valjanih produljenja i povezivanja.