Implementacija standardne biblioteke za C++ temeljena na asinkronom izvođenju : diplomski rad - Sibila, Arian (A. Sibila, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Izrada standardne biblioteke za C++ sa naglaskom na efikasno upravljanje računalnim resursima i upotrebu naprednih svojstava modernih operativnih sustava. Razvoj modularne i skalabilne aplikacije za nenadgledanu reprodukciju audio i video sadržaja.