Lokalizacija i mapiranje primjenom vizualne odometrije na bespilotnoj letjelici : završni rad - Barišić, Antonella (A. Barišić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Radom na zadatku potrebno je primijeniti algoritam vizualne odometrije na bespilotnoj letjelici. U tu svrhu potrebno je proućiti postojeće algoritme i odabrati najpogodniji za primjenu na bespilotnoj letjelici. Algoritam je potrebno implementirati u ROS okruženju korištenjem Gazebo simulatora. Na kraju, potrebno je predložiti mehaničko i sklopovsko rješenje za ispitivanje valjanosti implementiranog algoritma.