Upravljanje prstima bioničke ruke korištenjem EMG signala : završni rad - Buterin, Ivan (I. Buterin, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Analizirati i izabrati sve elektroničke komponente potrebne za realizaciju sustava upravljanja prstima bioničke ruke korištenjem elektromiograma (EMG) tj. signala mišićne kontrakcije. Radi provjere koncepta treba izraditi programsku aplikaciju za prihvat i obradu EMG signala koja će omogućiti pojedinačno i skupno aktiviranje skupa Dynamixel motora. U sljedećem koraku programsku aplikaciju treba modificirati i povezati s prstima bioničke ruke.