Implementacija i evaluacija algoritma čistog slijeđenja i Stanley algoritma kao zasebnih ROS paketa : završni rad - Ivkić, Dajana (D. Ivkić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Implementacija algoritma čistog slijeđenja (pure pursuit) i Stanley algoritam kao zasebnih pakete u okviru ROS okruženja. Algoritmi su implementirani na način da ih je moguće koristiti u okviru standardnog ROS navigacijskog paketa. Ispravnost i učinkovitost algoritama treba potvrđena simulacijski i eksperimentalno na Pioneer P3-DX platformi. Napravljena detaljna analiza i evaluacija rezultata oba algoritma praćenja putanje.