Programska podrška za virtualnu sjednicu : diplomski rad - Lukež, Renato-Zaneto (R. Lukež, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Diplomski rad obrađuje temu programske podrške za virtualnu sjednicu. U uvodnom poglavlju navodi se motivacija za izradu diplomskog rada, te ukratko opisuje što će diplomski rad obrađivati. Zatim se opisuje tehnološka podrška za uređaje Kinect i Oculus Rift, te programska podrška za dodatke Photon Engine, Photon Unity Network, Photon Voice, paket Kinect with MS-SDK i paket OVR. Opisuju se načini rada pojedinih komponenti, njihove specifikacije, karakteristike, prednosti i opisi problematike. Također se opisuje njihovo međusobno povezivanje te načini implementacije. Nakon toga opisuje se aplikacija, način rada i izvedbe aplikacije, opis problema s kojima se korisnik može susresti prilikom izrade, te njihova implementirana ili predložena rješenja. Na kraju diplomskog rada radi se osvrt na postignute rezultate, prijedlog mogućih poboljšanja i budućih primjena.