Izrada aplikacije za analizu podataka o vožnji automobila i pripadne snimke s kamere : završni rad - Barišić, Marko (M. Barišić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Potrebno je napraviti aplikaciju za off-line analizu podataka snimljenih tijekom vožnje automobila. Aplikacija će kao ulaz primati prikupljene podatke i snimku s kamere, te obavljati njihovu sinkroninizaciju. Također je potrebno iscrtati odzive relevantnih parametara, te omogućiti njihov prikaz za određeni vremenski period.