Web-aplikacija za upravljanje rezervacijama opreme : završni rad - Sambolec, Karlo (K. Sambolec, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog rada bilo je potrebno korištenjem JHipster generatora, izraditi web-aplikaciju za upravljanje rezervacijama opreme. JHipster je besplatan generator web-aplikacija, otvorenog koda, koji koristi AngularJS na klijentskoj i Spring Boot na poslužiteljskoj strani za brzi razvitak modernih web-aplikacija. Također, koristi radni okvir Bootstrap za dizajn i izgled generirane web-aplikacije. Web-aplikacija omogućuje prijavu i registraciju korisnika, pregled opreme u labosu, pregled dostupnosti i ispravnosti opreme, te njenu rezervaciju. Administrator aplikacije odobrava registraciju novim korisnicima i nadzire rad aplikacije kroz generirana sučelja za nadzor i održavanje. U razvoju web-aplikacije korištene su gotovo sve tehnologije koje su podržane JHipster generatorom kako bi aplikacija bila što je više moguće optimalna i responzivna.