Primjena Bayesovog klasifikatora u analizi sportskih rezultata : završni rad - Blažeka, Bruno (B. Blažeka, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema rada je naivni Bayesov klasifikator. Potrebno je objasniti i implementirati primjenu Bayesovog klasifikatora na predviđanje ishoda utakmica na temelju zadane baze. Korisnik treba pristupati aplikaciji pomoću interaktivnog sučelja.