Rekonstrukcija laboratorijske makete helikoptera s dva stupnja slobode : završni rad - Kir Hromatko, Josip (J. Kir Hromatko, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Radom na zadatku potrebno je rekonstruirati postojeću laboratorijsku maketu helikoptera s dva stupnja slobode. Analizom postojeće makete potrebno je utvrditi ograničenja ugrađenih elektroničkih modula i potom izraditi nove module koji će omogućiti predviđenu funkcionalnost makete helicoptera. Nadalje, potrebno je izraditi programske module koji će omogućiti upravljanje maketom korištenjem Matlaba. Funkcionalnost razvijene elektronike i programske podrške potrebno je ispitati eksperimentalno na rekonstruiranoj laboratorijskoj maketi.