Uloga tercijarnog namota energetskog transformatora : specijalistički rad - Milažar, Ivan (I. Milažar, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2017)
Ovaj specijalistički rad obuhvatio je funkcije tercijarnog namota energetskog transformatora te istovremeno dao uvid u važnost opremanja, određenih tipova energetskih transformatora, trećim namotom, tj. tercijarnim namotom; u nekoliko navrata korištene su i izmjerene vrijednosti postojećih, realnih transformatora. U dodatku rada daje se uvid u transformatore prijenosnog sustava Republike Hrvatske, točnije uvid u udio transformatora sa stabilizacijskim namotom.