Razvoj i implementacija plana kontinuiteta poslovanja za proces upravljanja incidentima : specijalistički rad - Bjelobrk, Josip (J. Belobrk ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2017)
Specijalistički rad opisuje razvoj i implementaciju plana kontinuiteta poslovanja za proces upravljanja incidentima. U radu je naglasak stavljen na analizu utjecaja na poslovanje tzv. BIA kao razvoju planova testiranja i verificiranja plana kontinuiteta poslovanja. Osim toga, prikazan je proces izrade plana kontinuiteta poslovanja po fazama u teorijskom dijelu. Nakon toga je prikazan proces izrade plana kontinuiteta poslovanja za stvarni proces upravljanja incidentima. Na kraju rada prikazan je praktični primjer BIA analize, strategije oporavka i aktivacije plana kontinuiteta poslovanja za proces upravljanja incidentima u slučaju pojave neželjenog događaja.