Elektronička signalno-sigurnosna sučelja prema čovjeku : specijalistički rad - Kukić, Marko; Toš, Zdravko (Zagreb : M. Kukić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2016)
Ciljovog specijalističkog rada je opisati rad elektroničko signalno-sigurnosnog sučelja prema čovjeku, te na taj način pokazati kako on, kao jedna od tehničkih mjera, utječe na poboljšanje tehničke moći pruge.

Drugim riječima, kroz rad navedene su vrste elektroničkih signalno-sigurnosnih sučelja prema stroju u Republici Hrvatskoj koji su u uporabi, te su isti detaljno opisani u trećem poglavlju. Način prikazivanja sučelja prema čovjeku i način rukovanja na samom sučelju pojedinačno je obrađen u četvrtom poglavlju.

Nakon tehničkog opisa i načina prikaza na elektroničko signalno-sigurnosnom sučelju prema čovjeku izvršena je njihova usporedba s prednostima i nedostatcima, na temelju čega je napravljena analiza i osobna ocjena sučelja prema čovjeku s sugestijama i prijedlozima za njihova poboljšanja
The aim of this paper is to describe the specialist work of electronic signal-security interfaces to man, and in this way to show that he, as one of the technical measures, influences the improvement of technical power stripes.
In other words, the work shows the types of electronic safety signaling interface to the machine in Croatia, which are in use, and they have been described in detail in the third chapter. Display mode interface to the man and the way of handling the interface individually processed in the fourth chapter.
After the technical description and display modes on electronic signaling interface to the man made their comparison with advantages and disadvantages, on the basis of which an analysis of the personal score interface for the man with suggestions and proposals for their improvement.
Bibliografija str. 69