Elektronička signalno-sigurnosna sučelja prema čovjeku : specijalistički rad - Kukić, Marko (M. Kukić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2016)
Ciljovog specijalističkog rada je opisati rad elektroničko signalno-sigurnosnog sučelja prema čovjeku, te na taj način pokazati kako on, kao jedna od tehničkih mjera, utječe na poboljšanje tehničke moći pruge.