Evaluacija performansi memorijske hijerarhije : diplomski rad - Pintar, Ivan Karlo (I. Pintar, 2016)
Ovaj diplomski rad prikazuje mogućnosti i rad alata za profiliranje koda Valgrind. Alatima koji su dostupni unutar paketa Valgrind su evaluirane performanse nekoliko primjera programskih kodova. Iskorišteni su ispisi alata Cachegrind, Callgrind i KCachegrind te su iz podataka prikupljenih iz ispisa napravljene evaluacije performansi. Ključne riječi: Valgrind, Cachegrind, Callgrind, Kcachegrind, priručna memorija