Razvoj jezgrenih modula, Windows tablet i Android sučelja obrazovne aplikacije In.Form : diplomski rad - Baksa, Jelena (J. Baksa, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad sadrži opis dizajna i razvoja sustava In.Form za mobilno učenje. Teorijski dio rada sadrži pregled glavnih koncepata mobilnog, neformalnog i samoinicijativnog učenja kako bi se obrazložila motivacija iza izrade takvog sustava. Osim toga, dan je pregled platformi Windows 8 i Android, te tehnologije Xamarin za izradu aplikacija za više platformi. Ostatak rada bavi se arhitekturom sustava In.Form uz naglasak na komponente klijentskih aplikacija. Osim arhitekture, opisani su najvažniji detalji implementacije pojedinih modula sustava In.Form. Zadnja sekcija rada sadrži kratak korisnički priručnik koji korisnika vodi kroz sve module aplikacije te opisuje njihovu namjenu i način korištenja.