Mobilna aplikacija za praćenje rukometnih utakmica temeljena na Android operacijskom sustavu i NoSQL bazi podataka : diplomski rad - Jandrijević, Filip (F. Jandrijević, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Android aplikacija sa intuitivnim korisničkim sučeljem kroz koje se može vrlo lagano unositi vrlo detaljni podaci (poput opisa šuta na gol ili postignutog pogotka) u samo nekoliko sekundi. Ukoliko je mobilni uređaj spojen na internet, svi podaci će se automatski poslati na statistički sustav, te će biti spremni za analizu. Sustav za napredno praćenje statistike je dizajniran na način da pomogne trenerima u procesu prilagodbe treninga, utakmica te da treneri imaju uvid u trenutno stanje svakog igrača i performanse čitave ekipe.