Sustav upravljanja i nadzora glavnog razvoda odašiljača Čelavac primjenom programibilnog logičkog kontrolera S7-1500 : diplomski rad - Vlahović, Tena (T. Vlahović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje strukturu upravljanja i nadzora glavnog razvodnog ormara odašiljača Ćelevac. Postojeći program upravljanja i nadzora u programibilnom logičkom kontroleru tvrtke Siemens S7-1500 nadograđen je s novim programskim rješenjima koje omogućavaju upravljanje preko vizualizacijskog sučelja. Vizualizacijsko sučelje izrađeno je pomoću programskog paketa WinCC Advanced i koristi se za prikaz trenutnog stanja sustava, za sustav logiranja korisnika, arhive alarma i događaja te prikaz aktivnih alarma.