Osmišljavanje i implementacija test arhitekture na razvoju novog alata za automatski rehoming radijskih baznih stanica s fokusom na korisničko sučelje alata : diplomski rad - Postružin, Luka (L. Postružin, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Kako bi se osmislila i implementirala test arhitektura rehoming alata s fokusom na korisničko sučelje alata napravljeno pomoću GWT-a, istraženi su i opisani različiti načini testiranja grafičkog korisničkog sučelja općenito te grafičkog korisničkog sučelja napravljenog pomoću GWT alata. Nadalje, opisan je koncept mobilnih mreža kako bi se shvatila motivacija za izradu alata za rehoming koji se testira te je istražen sam proces rehominga i način na koji ga razvijeni alat provodi. Kao rezultat rada, osmišljeni su i implementirani testovi web korisničkog sučelja alata pomoću alata za automatizaciju testiranja Selenium te je dan primjer njegovog korištenja.