Android aplikacija za unos rezultata studenata ostvarenih na laboratorijskim vježbama : diplomski rad - Fluka, Alan (A. Fluka, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak ovog rada je dizajnirati, izgraditi i implementirati sustav za informatizaciju procesa unosa rezultata studenata ostvarenih na laboratorijskim vježbama. Kroz ovaj proces namjera je istražiti i isprobati moderne tehnologije za razvoj informacijskih usluga. U radu su opisane i implementirane brojne tehnologije poput ASP.NET MVC, API i Identity sustava, Bootstrap paket za dizajn web stranica te alati i paketi za razvoj Android aplikacija.