Analizator dnevničkih zapisa u skoro realnom vremenu : diplomski rad - Barišić, Tomislav (T. Barišić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu su definirani ključni pojmovi vezani za dnevničke zapise. Opisani su problemi koji nastaju tijekom analize velikog broja dnevničkih zapisa u realnom vremenu. Provedena je implementacija jednog analizatora dnevničkih zapisa koji nastaju na realnom sustavu. Analizirani su zahtjevi koje takav sustav mora zadovoljavati. Obrađene su ključne tehnologije koje su bile korištene tijekom razvijanja sustava i pokazana je njihova integracija u razvijeni sustav. Analizirane su komponente razvijenog sustava i njihovo korištenje. Uz rad je priložen razvijeni sustav i upute za njegovu instalaciju i pokretanje