Autentikacija korisnika zasnovana na dinamici tipkanja : diplomski rad - Ćesić, Mario (M. Ćesić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Opisani i ostvareni postupci autentikacije korisnika zasnovani na dinamici tipkanja. Na temelju testnog skupa podataka ostvareno učenje nakon kojeg je moguće klasificirati nove uzorke.