Parametriranje i ispitivanje numeričkih zaštitnih uređaja : diplomski rad - Vdović, Tomislav (T. Vdović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Numerički releji se koriste za zaštitu od kvarova i smetnji u elektroenergetskom sustavu kako bi se osigurala kvalitetna i neprekinuta isporuka električne energije potrošačima. U ovom diplomskom radu opisani su nadstrujni relej ABB REF541 i distantni relej Siemens 7SA611. Opisane su upute za parametriranje oba releja pomoću njihovih programa i ispitivanje pomoću ispitnog uređaja OMICRON CMC56.