Android aplikacija za provjeru znanja : diplomski rad - Džaja, Vedran (V. Džaja, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog diplomskog rada razvijena je Android aplikacija za provjeru znanja s bazom podataka na udaljenom poslužitelju. Opisane su tehnologije koje su korištene: Django, PostgreSQL te Android s dodatnim paketima google-gson i Android Asynchronous Http Client. Android aplikacija sadrži sljedeći niz funkcionalnosti: registracija novog korisničkog računa, prijava, pokretanje kviza, dodavanje novih pitanja, odobravanje novih pitanja, statistika i odjava. Implementirane funkcionalnosti i moguća poboljšanja Android aplikacije opisani su u radu.