Upravljanje gestama virtualnim uređajem MicroSoot : diplomski rad - Ljubej, Tomislav (T. Ljubej, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu se implementirao način upravljanja virtualnim uređajem Micro Soot po- moću gesti ruke. Korištene se dvije različite izvedbe prikaza virtualne ruke na raču- nalu, uređaj Leap Motion te rukavica za virtualnu stvarnost. Implementirana su dva algoritma za dva različita tipa gesti ruke, jedan je izveden pomoči neuronske mreže a drugi je algoritam $P. Napravljena je usporedba dvije korištene izvedbe.