Razvoj metodologije finog mjerenja performansi na operacijskom sustavu Linux : diplomski rad - Filković, Matej (M. Filković, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad izlaže mogućnosti Yocto Projecta i metodologiju koja koristi jedinicu za mjerenje performansi. Prikazana metodologija pokriva mjerenje performansi u jezgri operacijskog sustava i korisničkim programima.