Analiza projektnih karakteristika reaktorske jezgre NE Krško tijekom 27 ciklusa izgaranja : diplomski rad - Gabor, Anja (A. Gabor, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je dan prikaz osnovnih karakteristika programa PARCS i načina formiranja ulaznih podataka. Posebno su analizirani udarni presjeci u PMAX formatu i detaljno u FAXS formatu. Proračunate su projektne vrijednosti jezgre tijekom izgaranja za vrijeme 27. ciklusa NEK. Određeni su podaci za model točkaste kinetike u programu RELAP5 za ciklus 27. Analizirana je mogućnost uključivanja izmjena napravljenih na FER ZVNE u novu verziju programa PARCS 3.2 kao način prevođenja podataka o udarnim presjecima iz formata FAXS u format PMAXS.