Sustav napajanja didaktičkog uređaja za slijepe osobe : diplomski rad - Smlatić, Mirela (M. Smlatić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Opisani su neki od osnovnih principa beskontaktnog prijenosa energije te na osnovu potreba i resursa odabrana odgovarajuća metoda. Realiziran je i opisan beskontaktni, induktivni punjač koji se temelji na metodi rezonantnih LC krugova te su izmjerene njegove osnovne karakteristike kao što su energetska efikasnost te vrijeme punjenja i dani rezultati mjerenja. Realiziran je i opisan beskontaktni, induktivni punjač koji se temelji ne metodi rezonantnih LC krugova te su izmjerene njegove osnovne karakteristike kao što su energetska efikasnost te vrijeme punjenja i dani rezultati mjerenja.