Sustav za napredno planiranje i raspoređivanje resursa : diplomski rad - Pavlović, Hrvoje (H. Pavlović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Aplikacija je rađena u ASP.NET Forms i korištena višeslojnost. Nakon završetka analize postojećih aplikacija razmotrene su najbolje funkcionalnosti, definirani su klase domenski modela te se iz njih generirala baza podataka. Entitiy Framework je korištena okolina u izgradnji modela. Od tri mogućnosti korišten je EF Code First metoda izgradnje domenskih klasa modela i izgradnja baze iz istih. Odabrana je SQL Server Compact zbog prenosivosti. Napravljen je jednostavan algoritam za rješavanje problema radnih naloga. Iscrtavanje rezultata je neovisno o algoritmu koji rješava.