Daljinski nadzor hibridnog distribuiranog izvora : diplomski rad - Merćep, Andro (A. Merćep, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom je radu opisan laboratorijski hibridni sustav napajanja koji se nalazi na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Uz tehničke specifikacije komponenti sustava napravljena je i shema spajanja opreme. Glavni dio rada, aplikacija za daljinski nadzor, napravljena je korištenjem LabVIEW programskog paketa.