Modularni sustav Internetske prodaje : diplomski rad - Belas, Ivan (I. Belas, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu razvijen je sustav internetskog poslovanja za obrte i tvrtke koji podržava najčešće aspekte poslovanja uz jednostavnu registraciju obrta ili tvrtke, ažuriranje detalja uz poslovanje obrta ili tvrtke te administriranje različitih aspekata poslovanja. Krajnjim korisnicima novo rješenje osigurava brz i jednostavan pristup do tražilice obrta i tvrtki, a uz jednostavnu prijavu do njihovog korisničkog računa i mogućnost interakcije s obrtima i tvrtkama. Sustav je izgrađen modularno kako bi se održala brzina sustava i odziv sustava predviđen za korištenje velikog broja ljudi. Moduli aplikacije su: modul jezgre, modul obavijesti, modul rezervacija prostora, modul rezervacija proizvoda, modul rezervacija smještaja, modul naručivanja, modul za slike, modul za poruke i notifikacije, modul cjenik te modul koji se posebno odvaja za korisničko sučelje Prilikom razvoja sustava korišteni su jezici PHP, HTML i Javascript zajedno sa razvojnim okvirima Laravel (PHP) za servisne module, AngularJS (Javascript) za klijentski modul te Bootstrap za dizajn korisničkog sučelja klijentskog modula.