Algoritmi za ispitivanje planarnosti grafova : diplomski rad - Vranjić, Ivan (I. Vranjić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Navedeni kriteriji planarnosti grafa. Naveden popis postojećih algoritama za testiranje. Analizirani i implementirani Demoucronov algoritam kvadratne vremenske složenosti i vertex addition algoritam linearne vremenske složenosti. Za vizualni prikaz planarnog grafa korišten Schnyderov algoritam.