Bežično povezivanje LPC mikrokontrolera : završni rad - Mandić, Ivan (I. Mandić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisan je rad, registri i funkcije za slanje i primanje podataka NRF24L01 primopredajnika, uz implementaciju koda za komunikaciju između LPC1343 mikrokontrolera i NRF24L01. U kodu je napisan jednostavan dio za rotaciju motora ovisno o primljenom podatku koji se šalje preko usb-a, te provjerava i, ovisno o podatku, postiže komunikacija između dva NRF24L01 primopredajnika.