Napadi na implementaciju RSA kriptosustava : završni rad - Reškov, Filip (F. Reškov, 2015)
Sažetak na hrvatskom: RSA kriptosustav osmislila su trojica računalnih znanstvenika: Ronald Rivest, Adi Shamir i Leonard Adleman. Sustav je objavljen u kolovozu 1977. Napade na sustav dijelimo u četiri grupe: osnovni napadi, napadi na malen tajni eksponent, napadi na malen javni eksponent te napadi na implementaciju. U ovom radu navedeni su i objašnjeni svi važni napadi na RSA sustav, njihove algoritamske složenosti te mjere zaštite. Također, implementiran je vremenski napad na sustav.