Simulacijski model pametne kuće : završni rad - Rudan, Filip (F. Rudan, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad predstavlja simulacijski model pametne kuće. Rad počinje predstavljanjem koncepta pametne kuće. Slijede koncepti i elementi na kojima je bazirana pametna kuća. Zatim je dan opis modela simulacije pametne kuće. Nakon toga slijedi opis realizacije modela pametne kuće zajedno s razvijenim programima za upravljanje modelom. Zadnje poglavlje predstavlja vizualizaciju modela pametne kuće u grafičkom engine-u Unity koji se spaja na prethodno realizirani model. Rad završava osvrtom na razvijen model i koncept pametne kuće.