Prikupljanje i obrada različitih vrsta podataka iz bežičnih mreža osjetila : završni rad - Petkovski, Simon (S. Petkovski, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisana je arhitektura Waspmote platforme. Prvo je opisan općeniti način rada, zatim detalji same sklopovske izvedbe te mogućnost emuliranja nekih modula. Detaljno su opisane mogućnosti prekida i način za njihovo proširivanje. Dana je teoretska podloga za multipleksiranje senzora uz zaobilaženje posrednika između senzora i glavne pločice. Opisani su načini proširenja kao i provjera njihove ispravnosti. Ovaj rad može poslužiti kao uvid u Waspmote platformu, kao izvor informacija za proširenje platforme ili kao uvod u koncept Interneta stvari.