Sustavi tonske audiometrije : završni rad - Stamać, Jasna (J. Stamać, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu napravljena je usporedba profesionalnog audiometra “MAICO MA51“ i android aplikacije “Hearing test“ tvrtke e-audiologia. Mjerenja audiometrom i aplikacijom napravljena su na 5 ispitanika u gluhoj komori Zavoda za elektroakustiku Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. U radu se opisuje građa uha, slušni proces, prag čujnosti, te oštećenja sluha. Dana je kratka povijest audiologije u Hrvatskoj, te su opisane objektivne i subjektivne metode ispitivanja sluha. Također je ukratko opisan audiometar “MAICO MA51“ kao i aplikacija “Hearing test“, te su dani rezultati mjerenja napravljenih na ispitanicima.