Samoorganizacija komunikacije strojeva u mreži 6LoWPAN : diplomski rad - Svalina, Stipe (S. Svalina, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu predstavljeni su i obrazloženi protokol 6LoWPAN te različite vrste samoorganizacijskih algoritama u cilju implementacije samoorganizacijskog protokola Leach u okruženju Mote Runner.