Wi-Fi senzorski čvor za praćenje okolišnih uvjeta : završni rad - Puškar, Josip (J. Puškar, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je razvijen čvor bežične senzorske mreže niske potrošnje namijenjen izravnom spajanju na Wi-Fi mrežu. Senzorski čvor temelji se na Cortex-M0 mikrokontroleru iz porodice STM32F0, a za pristup Wi-Fi mreži koristi se ESP8266 modul. Projektirano je sklopovlje čvora bežične senzorske mreže koje omogućuje mjerenje temperature i vlage,pri čemu je čvor optimiran za nisku potrošnju i nisku cijenu. Izrađena je i testirana osnovna progtamska potpora za razvijeni čvor.