Simulacija meteoroloških uvjeta u virtualnoj sceni : završni rad - Klarić, Branimir (B. Klarić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovome radu, istraženi su meteorološki čimbenici i njihovi načini vizualizacije. Također je opisan postupak stvaranja programske podrške za vizualizaciju odabranih meteoroloških čimbenika. Glavni je alat kojim je rađena programska podrška biblioteka Three.js pisana za programski jezik JavaScript.